IniciNoticiesEntitatsÚltims dies per a participar en el concurs de fotografia Pont de...

Últims dies per a participar en el concurs de fotografia Pont de Ferro

L’exposició de les fotos finalistes serà a l’Antic Hospital de Pobres a partir del 24 de novembre, just després de saber-se els guanyadors

Últims dies per a participar en el concurs de fotografia Pont de Ferro impulsat per Fotoclub Tordera. El dijous 31 d’octubre s’esgota el termini del certamen, que consisteix a presentar un màxim de cinc fotos que tinguin relació amb qualsevol lloc del municipi. El seu president, Xavi Llop, destacava que la varietat de paisatge és immensa i que l’octubre són bones dates per fer fotos.

Llop octubre

“A l’octubre és temporada de boires i queda molt maco amb els contrallums de la sortida del sol”

Com ve sent habitual en els últims certàmens de l’entitat, s’aplica una quota de 10 euros per a participar. L’entrega de premis serà el 23 de novembre i es farà al local de Fotoclub Tordera (C/Aragó, 11). A partir d’aquí, l’exposició es traslladarà a l’Antic Hospital de Pobres durant un mes sencer.  

Per altra banda, el 31 d’octubre també s’acaba el termini per presentar-se al nou curs de fotografia per a joves d’entre 12 i 17 anys. Llop emfatitza que el propòsit de la formació és iniciar-se.

Llop curs joves

Serà un curs que es farà els dissabtes i seran 20 hores dividides en sis sessions de tres hores i una de dues. Hi haurà molta part pràctica i seran grups de pocs alumnes. Té un preu de 100 euros i hi haurà un 10% de descompte pels primers cinc inscrits.

ÚLTIMES NOTÍCIES