IniciNoticiesCulturaTorna ‘Educació i Cultura’, el projecte artístic del Teatre Clavé que involucra...

Torna ‘Educació i Cultura’, el projecte artístic del Teatre Clavé que involucra diverses escoles de Tordera

Hi participen alumnes de primària de l’escola Vedruna Tordera, La Roureda i l’Ignasi Iglesias. Seran set mesos de formació artístic en horari lectiu

Torna, un curs més, el projecte Educació i Cultura. Un projecte que vol vehicular la sensibilització envers el fet artístic i promoure la mediació cultural. A través de sessions dissenyades i guiades per professionals del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, l’alumnat ja ha començat a treballar, en horari lectiu, continguts artístics, creatius i experimentals.

Aquest curs 2024/2025 el CFA, integrat per l’Escola de música, l’Escola de dansa, l’Aula de Teatre i l’Aula de belles arts ha sumat esforços amb l’escola La Roureda, Ignasi Iglesias i l’escola Vedruna de Tordera per a dur a terme el projecte denominat “Educació i Cultural”. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, destaca que els nois i noies estaran treballant-hi durant més de mig any.

Josep Navarro 1

“És una immersió de set mesos treballant on treballem amb tota la problemàtica que pot tenir un curs de primària”

Navarro també subratlla la satisfacció de les escoles i considera que pot ser una eina molt potent a escala social.

Josep Navarro 2

“El projecte té unes possibilitats de transformació social importantíssimes”

A principis de maig es presentarà el treball a l’escenari del Teatre Clavé. Durant tot aquest curs, professionals de l’expressió dramàtica, del moviment i de les belles arts del CFA han dissenyat sessions que realitzaran fins al maig en horari escolar per investigar i experimentar amb els alumnes d’Educació Primària la part més creativa i artística del projecte escollit pel centre.

ÚLTIMES NOTÍCIES