IniciNoticiesRegidoriesLa Policia Local de Tordera realitza una campanya informativa preventiva sobre nous...

La Policia Local de Tordera realitza una campanya informativa preventiva sobre nous mètodes de furts

Davant el mètodes com ‘la sembra’ i ‘l’abraçada amorosa’ la policia demana controlar sempre les pertinences i estar alerta davant les distraccions.

La Policia Local de Tordera impulsa una campanya informativa  per alertar sobre els mètodes de furt coneguts com ‘la sembra i ‘l’abraçada amorosa’.

En el furt de la sembra, els delinqüents actuen, sobretot, als pàrquings dels supermercats, quan una persona et diu que t’ha caigut algun objecte al terra mentre guardes la compra al maleter. Aleshores, aprofiten la teva distracció perquè un altre lladre obri la porta del copilot i s’emporti qualsevol objecte de valor que hi hagi dins del vehicle.

En el furt de ‘L’abraçada amorosa’ es tracta d’un tipus de robatori on els delinqüents es fan passar per coneguts i aprofiten les abraçades i els gestos afectuosos per robar objectes de valor.

La regidora de seguretat, Nàdia Cantero recorda que son furts realitzats per bandes organitzades i que busquen, habitualment, gent gran i sola.

Campanya furts 1

“és una campanya preventiva”

Cantero assegura que no volen crear alarmisme, sinó que la campanya té un caràcter preventiu.

Campanya furts 2

La policia local demana controlar sempre les pertinences i estar alerta davant les distraccions. Davant de qualsevol sospita es demana contactar amb la Policia.

ÚLTIMES NOTÍCIES