IniciNoticiesEntitatsL’homenatge a la parella de socis de més edat de l’Esplai de...

L’homenatge a la parella de socis de més edat de l’Esplai de la Gent Gran se celebrarà aquest divendres

Enguany els homenatjats seran la Rosa Taberner Viñolas, de 94 anys, i en Joan Guix Bayé, de 92

El tradicional homenatge a la parella de socis de més edat de l’Esplai de la Gent Gran tindrà lloc el divendres 25 d’octubre a les 17.30 de la tarda. Aquest any, s’honrarà Rosa Taberner Viñolas i Joan Guix Bayé, de 94 i 92 anys respectivament. Per temes de logística i obres, no va ser possible realitzar l’acte durant els mesos d’estiu, com és habitual, i és per això que se celebrarà ara, a l’octubre. Com comenta el president de l’Esplai, Jordi Catalan, el fet de prorrogar l’activitat no pot suposar que una tradició tan important caigui en l’oblit.

Jordi Catalan 1

“ÉS UN RECONEIXEMENT I UN ACTE DE RESPECTE PER AQUESTA GENT TAN GRAN QUE SEGUEIXEN SENT SOCIS

En la majoria dels casos es tracta de socis que ja no poden assistir tant a l’esplai, sigui per problemes de mobilitat o de salut. Per això, Catalan recalca la importància d’aquests i també de l’ofrena al seu pas i trajectòria per l’Esplai. Després d’entrevistar-los personalment, a l’acte es llegirà la seva història, on també podran participar familiars dedicant-los algun escrit. El president de l’esplai, però, assegura que no se’ls farà parlar a ells, una por que tenen els homenatjats any rere any.

Jordi Catalan 2

“ÉS UNA NOVA EDICIÓ D’AQUEST ACTE QUE ENS FA IL·LUSIÓ

L’homenatge continuarà amb una ofrena d’obsequis i un petit berenar per acomiadar la festa. Tot això al ritme de la música de l’orquestrina Calidae, grup que també és tradició en aquest acte.

ÚLTIMES NOTÍCIES