IniciNoticiesCulturaUna nova edició de l’hora del conte arriba a la Biblioteca aquest...

Una nova edició de l’hora del conte arriba a la Biblioteca aquest dimecres

“Històries de bosc” és una activitat que vol apropar els nens a la fauna catalana a través dels contes

La nova edició de l’hora del conte, titulada “Històries de bosc”, tindrà lloc a la biblioteca de Tordera el pròxim 23 d’octubre a les 18 de la tarda. Aquesta activitat està a càrrec de Sàndal Produccions, una productora dedicada a crear espectacles amb titelles de totes les mides. Tot i ser una activitat gratuïta, és necessària la inscripció prèvia a través de la pàgina web de l’Ajuntament. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons, ens explica amb què comptarà la productora i quin és el públic al qual s’adreça.

“ÉS UNA ACTIVITAT ORIENTADA A FAMÍLIES AMB NENS I NENES ENTRE 2 I 8 ANYS”

“Històries de bosc” pretén apropar els infants a la fauna catalana a través de diferents contes contemporanis, conscienciant-los sobre els animals que perden les seves llars, i a qui es pot ajudar. Aquesta funció forma part del projecte “Parcs i Biblioteques, naturalment!”, una idea que busca promoure el contacte amb el territori natural més proper a través de documentals, xerrades, tallers i visites guiades. Les biblioteques participants formen part dels municipis situats en les zones d’influència dels Parcs Naturals.

Aquesta proposta és fruit del compromís de col·laboració entre la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. A la pàgina web de bibliotecavirtual.diba.cat es poden consultar les biblioteques i parcs naturals que hi col·laboren, així com l’agenda de les diferents activitats.

ÚLTIMES NOTÍCIES