IniciNoticiesEducacióL’Escola Brianxa prepara un curset per orientar el professorat en la Intel·ligència...

L’Escola Brianxa prepara un curset per orientar el professorat en la Intel·ligència Artificial

El seu director, Xavi Manresa, considera que el centre ha d’analitzar la IA per poder fer-ne un bon ús, agilitzar tràmits o preparar nous projectes

L’Escola Brianxa prepara un curset de dos mesos per orientar el professorat en la Intel·ligència Artificial (IA). Serà de gener a març, i la direcció considera que el centre ha d’analitzar la IA i valorar-ne els pros i contres, tant perquè els professors i els alumnes en puguin treure el màxim rendiment com per evitar que se’n faci un mal ús. El director del Brianxa, Xavi Manresa, assegura que el curset pot ajudar els docents a agilitzar tràmits o organitzar nous projectes.

xavi ia

“La Intel·ligència Artificial també pot ser una eina útil per als professors”

D’un temps ençà, l’escola ja ha pres algunes mesures per lluitar contra els usos indeguts de tecnologies com el telèfon mòbil i, fins i tot, ha fet marxa enrere en algunes propostes. Els alumnes, per exemple, han de guardar els seus dispositius en una taquilla a l’inici de la classe i no el poden fer servir excepte casos molt puntuals.

Per altra banda, Manresa també va carregar contra el Departament d’Educació, denunciant que els canvis del sistema educatiu no poden estar lligats als canvis de govern.

“El sistema educatiu no pot viure permanentment amb canvis de lleis”

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer a partir d’avui a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1 FM. També la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina i penjada al YouTube de l’emissora.

ÚLTIMES NOTÍCIES