IniciNoticiesSalutEl Govern obre la porta al retorn de la mascareta als CAPs...

El Govern obre la porta al retorn de la mascareta als CAPs i hospitals

El secretari de l’Agència de Salut Pública es compromet a moure fitxa quan incrementi la incidència de malalties respiratòries agudes, que es preveu “les properes setmanes”

El govern espanyol vol recuperar la mascareta als CAPs i hospitals. El Ministeri de Sanitat ho plantejarà aquest dijous en una reunió de la Comissió de Salut Pública, la que aplega els representants de totes les comunitats, per frenar l’arribada de l’onada de covid i de grip. Ara bé, són els governs autonòmics els que tindran l’última paraula i a Catalunya podria ser una realitat d’aquí a unes setmanes,si creix la incidència de contagis. El secretari de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Esteve Fernández, ha obert la porta al retorn de les mascaretes, però l’ha condicionat a l’evolució de casos.

Mascareta

“valorarem en cada moment en quin estat ens trobem”

De fet, ara ja hi ha centres hospitalaris on s’ha introduït la mascareta en alguns àmbits. Aquesta setmana també hem sabut que els pacients catalans han d’esperar-se 137 dies de mitjana per operar-seQuatre mesos i mig. És la segona pitjor xifra de tot l’estat.

ÚLTIMES NOTÍCIES