IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament posarà en marxa les obres d’arranjament del pas sobre la GI-512...

L’Ajuntament posarà en marxa les obres d’arranjament del pas sobre la GI-512 a Sant Pere al novembre

L’operació pretén millorar la connexió de les zones nord i sud del barri i també assegurar la seguretat i accessibilitat dels veïns

Les obres d’arranjament del pas sobre la GI-512 s’iniciaran durant aquest mes de novembre.  La disposició actual de la intersecció dificulta la connexió per als vianants de les dues bandes. Segons la regidora d’Obres i Serveis, Bàrbara Vergés, actualment l’amplitud de les voreres és insuficient perquè siguin segures i accessibles. Vergés ens explica en què se centrarà l’execució d’aquestes obres.

Bàrbara Vergés 1

“INTENTAREM QUE DINS ELS TERMINIS, AL NOVEMBRE S’INICIÏN AQUESTES OBRES”

Actualment, la calçada té una amplitud de 8,80 metres, amb voreres a les dues bandes del vial. L’Ajuntament contempla fer una redistribució de carrils, creant-ne dos de 3,50 metres, i deixant una única vorera d’1,80 metres al lateral est del pas. La regidora afirma que aquesta era una inversió necessària des de feia temps.

Barbara Vergés 2

“ÉS UNA MILLORA PER AL VEÏNAT I ÉS UNA ZONA DE MOLTA AFLUÈNCIA”

També es té com a objectiu millorar els punts d’accés a les cruïlles que connecten el pas elevat amb l’Avinguda Montseny i el Carrer Llull. Tot i això, no es preveu que es vegi afectada l’estructura ni la barana del pont sobre la GI-512.

ÚLTIMES NOTÍCIES