IniciNoticiesCulturaObre a la biblioteca una exposició itinerant del Parc del Montnegre i...

Obre a la biblioteca una exposició itinerant del Parc del Montnegre i el Corredor

Està destinada al públic general i familiar així com públic escolar d’educació primària i del primer cicle d’ESO

La Sala Polivalent de la Biblioteca de Tordera acull fins a finals de mes una exposició itinerant del Parc del Montnegre i el Corredor.

L’exposició itinerant “Parc del Montnegre i el Corredor” està formada per una dotzena de plafons muntats en bastidors de fusta i està produïda amb materials i tintes sostenibles. Incorpora tres nivells de lectura, vehiculats per un personatge narrador, i un ventall d’elements gràfics en què destaquen les il·lustracions naturalistes i els interactius no digitals. Presenta recursos com una passejada audiovisual, propostes de participació, objectes mòbils i ambientació aromàtica.

Està destinada al públic general i familiar així com públic escolar d’educació primària i del primer cicle d’ESO. A l’exposició, el personatge carboner anomenat Pep Carbó descobreix els secrets de l’espai natural, el seu paisatge, la vegetació i la fauna, i ens ensenya què hem de fer per protegir-lo i respectar-lo. La directora de la Biblioteca, Sílvia Anfronts, destaca que serà una mostra multisensorial i interactiva per demostrar la riquesa del parc.

Sílvia corredor

“El que pretenem amb l’exposició és apropar les persones a aquest coneixement de la natura”

Anfronts anima a tothom a visitar l’exposició per conèixer en profunditat, precisament, aquells espais que precisament tenim més a la vora.

Sílvia parc

“És un patrimoni natural que a vegades no tenim present”

La mostra, amb una dotzena de plafons informatius que parlen de l’espai natural, el seu paisatge, la vegetació i la fauna, estarà oberta fins a finals de mes. Es podrà visitar en l’horari habitual de la biblioteca, un espai que ja fa sis anys que està involucrat al projecte.

ÚLTIMES NOTÍCIES