IniciNoticiesEntitatsEl Foto Club Tordera farà el lliurament de premis de Festa Major...

El Foto Club Tordera farà el lliurament de premis de Festa Major aquest diumenge

Mentrestant, el tradicional concurs del Pont de Ferro ja està en marxa i estarà obert fins al 31 d’octubre

El Foto Club Tordera farà el lliurament de premis de Festa Major aquest diumenge 13 d’octubre. Les fotografies finalistes del concurs estaran exposades fins aleshores, quan es desvelaran quins dels finalistes ha estat guardonat. En declaracions a Ràdio Tordera, el president de l’entitat, Xavi Llop, feia un bon balanç d’aquesta edició tot i que admetia que la participació ha estat baixa.

Llop balanç

“La baixa participació no és només cosa nostra, a altres entitats els passa el mateix”

Llop considera que la nova quota de participació de 10 euros no ha afectat. Des de Foto Club asseguren que aquesta taxa es va demanar per col·laborar amb l’entitat en un moment en què, segons s’apunta, cada vegada es reben menys subvencions.

Per altra banda, ja ha començat una nova edició del concurs del Pont de Ferro, en el qual els participants han de fer fotos en qualsevol lloc de Tordera de qualsevol any, tot i que no es podran repetir fotografies ja presentades anys anteriors. Enguany, tal com assenyala el president, es presenta una novetat destacada en l’entrega.

Llop format

Els concursants podran presentar un màxim de cinc fotografies i la inscripció té un cost de 10 euros. Estarà obert fins al 31 d’octubre i és un concurs reconegut per la Federació Catalana de Fotografia.

ÚLTIMES NOTÍCIES