IniciNoticiesCulturaÈxit en la celebració del 25è aniversari del Teatre Clavé

Èxit en la celebració del 25è aniversari del Teatre Clavé

L’acte va posar l’accent en l’eix de la cultura i l’art com a motor de transformació social

Diumenge passat, el Teatre Clavé va celebrar els seus 25 anys d’història amb una vetllada plena d’art, cultura i emoció. L’esdeveniment va començar amb una intervenció artística a càrrec del Centre de Formació Artística, on es van combinar la dansa, la interpretació, la música i l’art audiovisual per crear una experiència poètica i visual.

Un dels moments més especials de la nit va ser la lectura del poema Ara Mateix de Miquel Martí i Pol, qui va inaugurar el Teatre Clavé fa 25 anys, tot reforçant el vincle entre l’artista i el projecte.

L’acte va reunir prop de 400 persones a la Sala Gran del Teatre, incloent-hi representants de l’administració pública local i comarcal, membres d’entitats socials i culturals, famílies del Centre de Formació Artística, empreses del Consell de Mecenatge, la comunitat educativa, l’Associació d’Espectadors i l’equip tècnic del teatre. Segons detallava el director del Teatre, Josep Navarro, tots aquests col·lectius han estat part essencial del creixement i consolidació del Teatre Clavé com a referent cultural de la comarca al llarg dels anys.

Navarro 25 anys

“El teatre Clavé és la suma de diferents actors”

La vetllada també va comptar amb la intervenció de l’actor Lluís Homar, una de les figures més associades al Teatre Clavé al llarg de la seva trajectòria. Homar va enviar una emotiva felicitació i va recordar algunes de les seves representacions més emblemàtiques en aquest espai, com Et diré sempre la veritat, Hamlet o Terra baixa.

Durant l’esdeveniment, els tres alcaldes que han liderat el projecte del Teatre Clavé durant aquests 25 anys van compartir les seves reflexions sobre l’evolució d’aquest centre cultural. Els seus parlaments van destacar els reptes inicials, els èxits assolits i els objectius de futur que encara queden per complir. La celebració del 25è aniversari va ser tot un èxit, i ja s’estan preparant els detalls per a una segona trobada que tindrà lloc durant el primer trimestre de 2025.

ÚLTIMES NOTÍCIES