IniciNoticiesEsportsL’Ajuntament de Tordera obre el procés públic de contractació per reparar la...

L’Ajuntament de Tordera obre el procés públic de contractació per reparar la coberta del pavelló dels Països Catalans

Les obres se centraran en les cobertes laterals del sostre dels vestuaris i la part frontal dels accessos d’entrada a l’equipament

Tal com va anunciar la regidora d’Esports en una entrevista a El Show dels Esports el passat setembre, el canvi de coberta del pavelló dels Països Catalans serà una realitat durant el 2025. L’Ajuntament de Tordera ha obert el procés públic de contractació per adjudicar una empresa que s’encarregui de les cobertes laterals del sostre dels vestuaris i la part frontal dels accessos d’entrada a l’equipament. Ho explica la regidora d’Esports Toñi Garcia.

Toñi Garcia obres 1

“voldríem que fos més ràpid, estem en el camí perquè el sostre no deixi entrar l’aigua i es pugui practicar l’esport en tota normalitat”

El pavelló dels Països Catalans es va finalitzar l’any 2005, durant els darrers anys s’han detectat filtracions a diverses zones dels cossos laterals, al voltant de les lluernes dels vestidors i diversos punts de la coberta plana, com juntes estructurals o minvells. El present projecte té per finalitat descriure diferents actuacions per reparar les filtracions, un dels objectius de la regidoria per aquesta temporada.

Es proposa una actuació general a tota la coberta plana de l’edifici corresponent al costat est on s’ubiquen els vestidors i la zona de vestíbul i gimnàs. D’una banda, a la zona dels vestidors, on s’ubiquen la major part de les lluernes i existeixen diverses instal·lacions de clima, es proposa fer una coberta inclinada lleugera sobre l’actual coberta plana. D’aquesta manera es genera una cambra d’aire per on discorreran les instal·lacions i quedaran albergades les lluernes. Toñi Garcia comenta que intentaran que les entitats esportives no es vegin massa afectades.

Toñi Garcia obres 2

També s’hi col·locarà una nova canal perimetral connectada als baixants. D’altra banda, a la zona de la coberta corresponent al vestíbul i el gimnàs, amb façana a l’Avinguda dels Països Catalans, com que la superfície és més uniforme i les filtracions es troben bàsicament al perímetre i les juntes estructurals, es proposa la substitució de la coberta plana existent i els minvells i la impermeabilització i tractament de les bigues i les juntes estructurals

DCIM\100MEDIA\DJI_0263.JPG

ÚLTIMES NOTÍCIES