IniciNoticiesEntitatsEls nous integrants del pubillatge adult ja recomanen l’experiència de representar Tordera

Els nous integrants del pubillatge adult ja recomanen l’experiència de representar Tordera

Lídia Codolà, Josep Martínez i Gerard Mercader asseguren que “és una cosa que no es pot perdre ningú” i animen a les següents generacions a participar-hi

Els nous integrants del pubillatge adult fa tot just un mes que van ser proclamats a la plaça de l’Ajuntament. Tot i això, ja recomanen l’experiència de representar Tordera arreu de Catalunya. La pubilla, Lídia Codolà; l’hereu, Josep Martínez i el fadrí, Gerard Mercader, animen a les següents generacions a participar-hi.

Recomanació pubillatge

“És una cosa que no es pot perdre ningú. Fins que no hi ets no ho vius”

Els membres del pubillatge destaquen el bon ambient, la familiaritat i l’acollida que es fa. A més, els actes acostumen a tenir moments emotius i això fa que sigui encara més especial. Com a novetat, enguany s’han pogut aconseguir els vestits més aviat que en edicions anteriors.

Si voleu saber més detalls sobre l’actualitat del Pubillatge es podrà escoltar l’entrevista completa a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina. També està disponible en format vídeo al YouTube de l’emissora.

ÚLTIMES NOTÍCIES