IniciNoticiesEsportsPer primera vegada un equip base del CPTordera disputarà una competició europea

Per primera vegada un equip base del CPTordera disputarà una competició europea

Avui comença l’Eurockey i acabarà diumenge. L’Infantil ja està preparat per enfrontar-se en la primera fase a l’equip portuguès AD Calongo, al RHC Wolfurt d’Àustria i al Letchworth RHC del Regne Unit

L’Infantil del Club Patí Tordera ja està preparat per disputar la competició internacional Eurockey Cup sub-17, que es disputarà entre aquest dijous 3 d’octubre i el diumenge 6 d’octubre a Blanes i Lloret. Serà la primera vegada que un equip base del club torderenc participi en aquesta competició europea. Sergio Alonso, entrenador de l’equip, apunta que els jugadors estan molt il·lusionats, però que serà difícil, ja que s’enfrontaran a jugadors més grans que ells, del 2008.

sergio Alonso eurockey 1

“estamos con muchas ganas de intentar competir al máximo y sobre todo disfrutar de la experiencia”

El conjunt torderenc està enquadrat al Grup D, iniciarà la competició aquesta tarda (19:45h Blanes) contra l’AD Valongo de Portugal. La segona jornada la disputarà divendres a Lloret (9:00h) davant el RHC Wolfurt d’Àustria. I el darrer partit de la fase de grups serà la tarda del mateix divendres (16:00h Blanes) contra el Letchworth RHC del Regne Unit. Sergio Alonso comenta que l’equip arriba en bona forma al campionat.

sergio Alonso eurockey 2

En cas de classificació, els joves jugadors del CPTordera disputarien les següents fases del torneig durant el cap de setmana contra els 8 millors equips d’Europa. 

ÚLTIMES NOTÍCIES