IniciNoticiesPolíticaJunts pregunta al Govern quan farà efectiu el perllongament de la C-32...

Junts pregunta al Govern quan farà efectiu el perllongament de la C-32 entre Tordera i Lloret de Mar

La formació recorda a l’Executiu que ha de donar compliment als múltiples mandats parlamentaris per completar aquesta obra 

El grup parlamentari de Junts ha demanat al Govern, via preguntes parlamentàries, quan farà efectiu el perllongament de la C-32 entre Tordera i Lloret de Mar donant compliment als múltiples mandats parlamentaris que l’insten a fer-ho. Aquest perllongament ha esdevingut una necessitat urgent pel territori, la població i la indústria de la Selva Marítima i l’Alt Maresme per disposar d’una via ràpida que proporcioni una mobilitat eficient, que redueixi la contaminació i que garanteixi la seguretat viària. Junts també ha demanat per les actuacions i millores previstes per descongestionar la GI-600. Ens ho detalla, la diputada torderenca, Judith Toronjo.

Judith Toronjo C-32

“venim de la manca de voluntat política per part de l’anterior govern de la generalitat”

En paral·lel, Junts ha presentat una sol·licitud de documentació de les conclusions de l’estudi sobre la millora de la mobilitat del corredor Maresme – la Selva Marítima, encarregat a FGC, i les de l’estudi informatiu “Millora de la connectivitat i nous enllaços de la C-32 al Maresme del PK 84.250 al PK 134,750 entre Montgat i Tordera”.  Les poblacions de Lloret de Mar, Blanes i Tordera representen una població d’aproximadament 101.000 habitants en una zona que no només connecta les comarques del Maresme i la Selva amb la resta del territori gironí, també és un eix econòmic com a porta d’entrada a la Costa Brava.

ÚLTIMES NOTÍCIES