IniciNoticiesRegidoriesLa trucada prèvia abans de la recollida de voluminosos també permet resoldre...

La trucada prèvia abans de la recollida de voluminosos també permet resoldre els dubtes dels ciutadans

Els matalassos se sumen aquest 2024 a les restes que cal portar a la deixalleria, un canvi que ha comportat queixes

El regidor de Medi Ambient, Sergi Masó demana a la ciutadania estar conscienciada sobre com reciclar els diferents residus, sempre davant la premissa de millorar l’eficiència del servei i de promoure l’estalvi energètic. Aquest 2024 s’ha incorporat una trucada prèvia que poden fer els ciutadans abans de la recollida de voluminosos i altres deixalles. Els telèfons de contacte són el 615392146 i el 937653151. Trucant amb un màxim de 24 hores d’antelació, es podrà contactar amb l’empresa i informar de l’adreça de recollida. Aquest canvi ha permès als torderencs i torderenques resoldre dubtes i evitar possibles errors en el procés. Sergi Masó creu, doncs, que és un canvi a valorar positivament:

Sergi Masó 1

“LA TRUCADA ENS SERVEIX PER SI TENIM UN DUBTE: ENS DIRAN SI S’HI POT DEIXAR O NO”

Aquesta trucada se suma a altres eines que ofereix el sistema de recollida a la ciutadania, com el calendari anual amb els respectius horaris de recollida de voluminosos i poda, la cartelleria repartida i publicada a xarxes o bé les cartes personalitzades que s’envien a les llars de tot el poble. Aquestes recullen la llista de residus que no es poden dipositar a les illes de contenidors. Aquest any, els matalassos s’han sumat a totes aquestes restes que cal portar a la deixalleria municipal. Tot i això, és un canvi que es tornarà a estudiar perquè s’han rebut moltes queixes. Sergi Masó llegeix un fragment de la carta repartida aquest 2024:

Sergi Masó 2

“ELS MATALASSOS SÓN MOLT DIFÍCILS DE RECICLAR, I PER TANT VAM DECIDIR QUE ERA MILLOR QUE ES PORTESSIN A LA DEIXALLERIA”

Masó demana als torderencs queixes concretes per poder millorar cada vegada més el sistema de recollida de residus; només així es pot augmentar l’eficiència del servei. També demana a tots els habitants de Tordera respectar els horaris i els volums de recollida.

ÚLTIMES NOTÍCIES