IniciNoticiesEsportsEl sènior del Futsal Tordera s’ha reforçat amb nous jugadors per competir...

El sènior del Futsal Tordera s’ha reforçat amb nous jugadors per competir a primera divisió catalana

El 19 d’octubre els torderencs comencen la lliga en una categoria nova després d’ascendir la temporada passada

El sènior A del Futsal Tordera encara les darreres setmanes de pretemporada. Queden 19 dies per iniciar la lliga a primera divisió catalana, una nova categoria pels torderencs després d’ascendir la temporada passada. Per aconseguir una plantilla competitiva, l’entrenador Sergio Pérez, que repeteix a la banqueta, ha hagut de fer una selecció de jugadors, ja que el nivell de la lliga puja aquesta temporada. Ell mateix ho explicava a El Show dels Esports.

Sergio Pérez sènior 1

“tenemos que hacer una plantilla competitiva y larga”

Actualment la plantilla està formada per 14 jugadors, 6 segueixen del curs passat, i la resta, són fitxatges nou. Sergio Pérez explica que la majoria són nois de Tordera que jugaven fora del municipi i que en conèixer l’ascens del Futsal van voler venir a fer el procés de selecció.

Sergio Pérez sènior 2

L’entrenador del primer equip també apuntava que han augmentat la intensitat en els entrenaments, ja que creu que els rivals que es trobaran correran molt. Per això, estan fent molts entrenaments físics amb pilota.

El Futsal Tordera també ha creat un sènior B amb jugadors que han pujat del juvenil. El dissabte 19 d’octubre s’entrenaran a casa contra el Guíxols.

ÚLTIMES NOTÍCIES