IniciNoticiesMedi ambientEl parc de bombers fa un balanç positiu de la campanya contra...

El parc de bombers fa un balanç positiu de la campanya contra incendis a Tordera

El cap del parc, Edu Caimel, recalca la importància que han tingut les pluges a l’estiu, però demana no abaixar la guàrdia els pròxims mesos

El cap del parc de bombers voluntaris de Tordera, Edu Caimel, assegura que s’ha tingut una campanya suau durant l’estiu, tret d’algun incendi a Sant Pere i altres propers al poble. Caimel posa en valor les pluges, tant de primavera com d’estiu, per haver minvat el risc d’altres possibles incendis.

Edu Caimel 1

Tot i això, demana no relaxar-se. La sequera és existent encara a Catalunya, així que ara s’està pendent de com es presenta la nova estació. Segons el cap del parc, sense les pluges de tardor no es pot fer un bon pronòstic per a l’hivern.

Edu Caimel 2

“CONTINUEM ESTANT EN SEQUERA, TENIM UN GREU PROBLEMA A TOT CATALUNYA”

Per altra banda, de cara a finals de setembre els candidats a noves places reprendran les classes a l’escola de bombers. S’espera que a principis d’any la plantilla compti ja amb més efectius. Caimel també fa una bona valoració de les instal·lacions i dels recursos amb què compta l’equip actualment. Apunta que de cara a l’hivern, una de les principals actuacions serà estudiar quins són els punts d’ignició més clars de cara a incendis. És una estratègia que pretén ajudar molt de cara als mesos més secs.

ÚLTIMES NOTÍCIES