IniciNoticiesEntitatsL’Associació de Marxants del Maresme celebra el seu 25è aniversari

L’Associació de Marxants del Maresme celebra el seu 25è aniversari

L’entitat es reivindica com a actor clau de l’economia i el comerç i brega per tenir unes llicències indefinides

L’Associació de Marxants del Maresme celebra aquest any el seu 25è aniversari reivindicant-se com un actor clau en el comerç local de la comarca. Fundada el juliol de 1999, l’entitat va néixer amb l’objectiu de defensar els interessos dels marxants davant l’administració, i des d’aleshores ha treballat per millorar la seva situació. 

Un dels principals reptes que afronta el sector és la lluita per unes llicències indefinides. Actualment, cada municipi té la seva pròpia regulació, fet que complica la feina dels paradistes. El 2025 serà un any clau, ja que tocarà renovar aquestes llicències, fet que intensifica la reivindicació davant l’administració. Martí Ramoneda, és el president de l’Associació de Marxants del Maresme.

Marxants del Maresme

“hem de dignificar el marxant”

A més de les llicències, l’associació treballa per uns mercats més segurs i responsables, combatent l’intrusisme, afavorint la professionalització i lluitant contra la venda de productes falsificats. Els mercats no sedentaris tenen una valoració de 8 sobre 10 a Catalunya, i un dels reptes principals de cara al futur és captar l’interès del públic més jove, adaptant-se als nous hàbits de consum.

ÚLTIMES NOTÍCIES