IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana els sèniors de bàsquet i de futbol juguen...

Aquest cap de setmana els sèniors de bàsquet i de futbol juguen a casa

Ja tenim aquí la segona jornada després de començar la lliga amb victòries. Demà tindrem doble proposta, el CEEB Tordera masculí rep la visita del CB Parets i el CF Tordera juga contra el CF Sils

Ja tenim aquí la segona jornada esportiva dels primers equips torderencs després de començar la lliga amb victòries. Demà tindrem doble proposta amb l’estrena a casa del CFTordera i del sènior masculí del CEEB Tordera. En futbol, el conjunt groc i vermell ha començat amb bon peu a tercera catalana. L’ambició és màxima un curs més amb l’objectiu de pujar de categoria i seguir creant una filosofia de joc, apostant sobretot per la joventut dels jugadors de la casa. Tot i això, la plantilla s’ha reforçat amb fitxatges nous per aconseguir més bons resultats. Demà, el municipal d’esports veurà en acció l’equip que juga contra el CF Sils a les 18:00h de la tarda. Un partit que es podrà seguir en directe des de la 107.1FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera.

En bàsquet, l’equip masculí de segona catalana rep la visita del CB Parets a les 20:45h. Sota les ordres aquest curs, d’en Marc Delemus, els torderencs buscaran ser un fortí al pavelló dels Països Catalans per mantenir-se a la part alta de la classificació. De moment, l’equip va sumar la victòria a domicili en el primer partit de lliga.

ÚLTIMES NOTÍCIES