IniciNoticiesPolíticaL'alcaldessa de Tordera i la regidora de seguretat es reuneixen amb el...

L’alcaldessa de Tordera i la regidora de seguretat es reuneixen amb el Director General de la Policia per abordar la seguretat al municipi

Josep Lluís Trapero va exposar en la reunió les accions que preveu impulsar la conselleria d’Interior els propers mesos.

El passat dilluns, l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, juntament amb la regidora de seguretat, Nàdia Cantero, es van desplaçar a Barcelona per mantenir una reunió amb el nou director general de la policia, Josep Lluís Trapero.

Durant la trobada, es van tractar diverses qüestions relacionades amb la seguretat del municipi, com ara l’okupació il·legal d’habitatges, els conflictes veïnals que això comporta, les plantacions de marihuana i altres temes vinculats a la salut pública.

El director general va explicar a les autoritats municipals les accions que es preveuen implementar des de la conselleria d’Interior, les quals es posaran en marxa els propers mesos. L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias valorava molt positivament la reunió que va servir per establir nous vincles entres els diferents cossos de seguretat.

Alcaldessa Trapero

“La trobada respon la necessitat de prioritzar una bona seguretat a Tordera”

Aquesta reunió va permetre enfortir la col·laboració amb la nova direcció de la policia i va establir les bases per generar noves sinergies amb l’objectiu de millorar la seguretat a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES