IniciNoticiesCulturaEl Concurs de Relats Curts per la Diversitat Sexual i de Gènere...

El Concurs de Relats Curts per la Diversitat Sexual i de Gènere del Maresme incorpora la categoria juvenil

El fil conductor de tots els relats és la diversitat sexual i de gènere i s’ha d’utilitzar un llenguatge inclusiu

A partir d’avui s’obre el termini de presentació d’obres al Concurs Literari de Relats Curts per la Diversitat Sexual i de Gènere del Maresme que en aquesta quarta edició arriba amb novetats. La principal és la incorporació de la categoria juvenil que facilita la participació de les persones d’entre 12 i 17 anys.

Aquesta nova categoria es complementa amb la d’adults (a patir dels 18 anys) i comptarà també amb dos premis, el primer d’un import econòmic de 150 euros i el segon de 100.

El Consell Comarcal promou aquest certamen literari amb la voluntat de fer visible les realitats sexuals de les persones que viuen a la comarca. És per això que només poden participar-hi les persones que resideixen al Maresme. A més, el fil conductor de tots els relats és la diversitat sexual i de gènere i s’ha d’utilitzar un llenguatge inclusiu. Un altre requisit establert a les Bases és que el relat sigui en català i ocupi entre una i dues pàgines.

Les obres es poden presentar entre el 23 de setembre i les 23 hores del 13 d’octubre a través de dues vies: mitjançant instància genèrica a la Seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme o bé enviant aquest formulari específic.

ÚLTIMES NOTÍCIES