IniciNoticiesEducacióEl Consell Comarcal atorga 461 ajudes de beques menjador a Tordera

El Consell Comarcal atorga 461 ajudes de beques menjador a Tordera

En total, el Consell Comarcal del Maresme ha rebut 12.709 sol·licituds, de les quals 9.665 han estat aprovades

El curs escolar a Tordera ha començat amb 578 sol·licituds per rebre ajudes econòmiques per poder fer front a les despeses del menjador. D’aquestes, 461 sol·licituds han estat aprovades, mentre que 117 han estat denegades o estan pendents de resolució.  Totes les famílies que tinguin l’ajuda denegada poden presentar una reclamació fins al 30 d’octubre virtualment a través d’instància genèrica o presencialment a la plaça Miquel Biada 1 de Mataró els dimarts, dijous i divendres de 9:00h a 13:00h.

La regidora de serveis socials a Tordera, Toñi Garcia recorda que a banda de les beques atorgades pel consell comarcal, l’ajuntament de Tordera també destina unes ajudes per els casos que l’ens comarcal no hagi contemplat.

Beques menjador

“A Tordera es destinen dues ajudes del consell comarcal i l’ajuntament”

En total, el Consell Comarcal del Maresme ha rebut 12.709 sol·licituds, de les quals 9.665 han estat aprovades. Enguany la dotació econòmica per ajuts de menjador escolar al Maresme ha constat d’uns 10.300.000 €, una xifra que supera la del curs anterior en un 17,82%. El nombre pot augmentar en funció de les reclamacions que s’aprovin o les sol·licituds que es continuïn realitzant al llarg del curs. També ha experimentat un augment el nombre de sol·licituds, amb un 2,40% més; com també del nombre d’atorgaments, d’un 4,82% més. Mataró ha estat la ciutat que més sol·licituds ha rebut, amb un total de 5.600.

ÚLTIMES NOTÍCIES