IniciNoticiesSocietatEl jurat declara els 'narcos' de Tordera culpables d'assassinat, robatori amb violència...

El jurat declara els ‘narcos’ de Tordera culpables d’assassinat, robatori amb violència i lesions a animal domèstic

El ministeri fiscal demana penes de presó de fins a 27 anys pels acusats. També reclama indemnitzacions de 150.000 euros per als pares de la víctima

El jurat popular ha declarat els acusats de matar un home a trets a Tordera el juny de 2022 culpables d’assassinat, robatori amb violència amb grau de temptativa i lesions a animal domèstic. Els fets van tenir lloc a la urbanització Sant Daniel de la població quan els quatre processats i un cinquè individu que es troba fugit de la justícia van desplaçar-se fins un immoble per comprar 9,2 quilograms de marihuana. Durant l’intercanvi un dels homes va treure una arma de foc, va disparar la víctima provocant-li la mort, i va ferir de gravetat el seu gos, anomenat Golfo. La fiscalia demana penes de fins a 27 anys de presó i indemnitzacions de fins a 150.000 euros per als pares del difunt i de 90.000 euros per al germà.

Tot i que durant el judici els quatre acusats van coincidir a declarar que la persona que duia l’arma que va acabar amb la vida de la víctima és el cinquè individu que es troba fugit de la justícia, finalment el jurat ha avalat el discurs del ministeri fiscal i ha considerat els quatre processats són culpables de la majoria dels delictes que la fiscal apuntava en el seu escrit. D’acord amb el relat de la fiscalia els homes haurien actuat de forma “coordinada” per endur-se 9,2 quilos de marihuana sense pagar el preu acordat. Amb tot, no haurien previst que la víctima s’hi resistiria. El ministeri fiscal demana penes de presó de fins a 27 anys pels acusats. També reclama indemnitzacions de 150.000 euros per als pares de la víctima i de 90.000 euros per al germà.

ÚLTIMES NOTÍCIES