IniciNoticiesComerçL’empresa Torrella Ingeniería-Arquitectura premiada pel projecte i la direcció d’obra del centre...

L’empresa Torrella Ingeniería-Arquitectura premiada pel projecte i la direcció d’obra del centre logístic Kave Home de Tordera

La firma terrassenca  ha estat premiada per l’Asociación Española de Dirección e Ingeniería de Proyectos (AEIPRO) en la categoria de construcció i direcció d’obra.

Una consultoria d’enginyeria i estudi de Terrassa ha estat distingida pel projecte i la direcció d’obra del nou centre logístic de l’empresa Kave Home a Tordera.

La firma terrassenca Torrella Ingeniería-Arquitectura ha estat premiada per l’Asociación Española de Dirección e Ingeniería de Proyectos (AEIPRO), una associació sense ànim de lucre l’objectiu del qual és promoure l’excel·lència en la professió de la direcció i enginyeria de projectes.

La consultoria d’enginyeria ha resultat guanyadora en la categoria de construcció pel projecte i la direcció d’obra pel nou centre logístic per a l’empresa Kave Home, especialitzada en el disseny i la fabricació de mobiliari, ubicat a Tordera.

En la construcció d’aquest nou centre logístic, Torrella va assumir l’execució del projecte, la direcció obra, la gestió de la construcció i la coordinació de seguretat i salut.

En el termini d’un any, es va construir un edifici de 53.300m², amb l’última tecnologia en sistemes de seguretat i protecció, amb 59 molls de càrrega i plaques solars a la coberta “que van fer possible un edifici 100% sostenible energèticament”, expliquen des del despatx terrassenc. El magatzem semiautomatitzat és la part que ocupa major superfície construïda, mentre que les oficines estan distribuïdes en tres plantes.

La sostenibilitat i la cura del medi ambient va ser un altre dels criteris sota els quals es va dur a terme aquest projecte, la qual cosa va permetre que el centre logístic obtingués posteriorment el certificat mediambiental BREEAM Excellent.

Els Premios AEIPRO a la Excelencia en Proyectos tenen com a objectiu reconèixer el mèrit d’aquells projectes que per la seva excel·lència i innovació representen un exemple de l’aplicació dels estàndards de la direcció de projectes (segons els criteris Project Excellence Model d’IPMA). L’acte de lliurament de premis es realitzarà a Valladolid durant el mes de novembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES