IniciNoticiesEsportsEl CPTordera i el sènior femení del CEEB Tordera preparen la temporada...

El CPTordera i el sènior femení del CEEB Tordera preparen la temporada amb les lligues catalanes

Tant la Federació Catalana de Patinatge com la de bàsquet organitzen cada any aquestes competicions amb equips que competeixen a nivell nacional

Abans que comencin les lligues regulars, tant el CPTordera com el sènior femení del CEEB Tordera estan immersos en les lligues catalanes. Cada any, les respectives federacions aprofiten aquestes setmanes de setembre per ajuntar als equips catalans que competeixen a nivell nacional. L’objectiu és preparar la temporada per arribar amb bon ritme a l’octubre.

En el cas del CPTordera, la lliga catalana plata es va iniciar aquest passat cap de setmana. Els torderencs s’enfrontaran a 3 equips de l’OK Lliga Plata Sud, l’altre grup de la competició, com són el Lloret, el Congrés i el Taradell. Aquest últim va ser el primer rival del Tordera a casa i es va escapar la victòria per 3 a 4. Els locals van oferir una bona imatge, tot i portar només dues setmanes d’entrenaments. En parlava després del duel, l’entrenador del CPTordera, Franc González, i un dels fitxatges nous, el jugador francès, Clarence Kingston.

Mix hoquei

“aquests partits són perquè els errors no ens passin a la lliga”

Per altra banda, a la lliga catalana femenina 2 de bàsquet, el sènior femení del CEEB Tordera ja ha disputat dues jornades contra el Robles Força Lleida i el Talenom BOET Mataró (equip que també es trobaran a LF2). Les noies no han aconseguit bons resultats, dues derrotes per 80-52 i 56-61, respectivament. El proper partit serà aquest dissabte al pavelló dels països catalans a les 17:00h contra el Viladecans. Les torderenques s’estan adaptant al sistema de joc del nou entrenador i cohesionant-se com a equip amb les noves incorporacions que han arribat aquest any.

ÚLTIMES NOTÍCIES