IniciAppL’esport inclusiu i femení i el canvi de la coberta del pavelló...

L’esport inclusiu i femení i el canvi de la coberta del pavelló municipal són alguns dels reptes de la regidoria d’esports aquest curs 2024-25

La massa social esportiva creix any rere any i això implica que el departament hagi de fer un manteniment, sobretot, de les instal·lacions municipals

Els equipaments esportius de Tordera han reiniciat els entrenaments i això suposa tornar a les competicions. Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera ja tenen la carpeta oberta per preparar aquest nou curs 2024-25. Segons la seva regidora, Toñi Garcia, és bon senyal que la massa social segueixi creixent.

toñi temporada 1

Són diversos els ítems, projectes i objectius que des del departament conjuntament amb les entitats esportives i tècnics intentaran desenvolupar en els pròxims mesos. Un dels pilars important de la regidoria són les instal·lacions esportives i el seu manteniment que s’anirà fent a totes. En aquest sentit, Garcia comentava que el canvi de coberta del pavelló dels països catalans, es produirà en durant temporada perquè quan plou entra aigua per la zona dels vestuaris.

toñi garcia temporada 2

“som un poble amb moltes instal·lacions i hem de continuar treballant per tenir molt bona qualitat”

Altres objectius que es volen seguir reforçant són, per un costat, l’aposta per l’esport femení i inclusiu. I, per un altre costat, crear una agenda on trobar totes les activitats esportives del poble. Ho detalla la regidora d’esports.

toñi garcia temporada 3

A banda, es vol continuar potenciant que el municipi pugui acollir noves activitats i es pugui establir com a referència d’interès general dins del món de l’esport. Per exemple, enguany, sabem que el Campionat de Catalunya de Judo se celebrarà a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES