IniciNoticiesEducacióEls centres escolars comencen els curs amb il·lusió i algunes novetats

Els centres escolars comencen els curs amb il·lusió i algunes novetats

Ahir van començar les classes els alumnes d’infantil, primària i ESO i el 12 de setembre ho faran els alumnes de batxillerat i formació professional

Aquesta setmana ha començat el nou curs escolar al municipi. Consultats per Ràdio Tordera, els directors i directores dels centres públics i concertats del poble han valorat l’inici de les classes, així com les novetats del curs 2024-2025.

Enguany s’ha consolidat  l’avançament de les classes en els alumnes d’educació infantil, primària i ESO. En el  batxillerat i formació professional, el curs començarà el 12 de setembre.

L’escola Ignasi Iglesias estrena curs amb 412 alumnes. El seu director, Alberto Rojo apunta que durant aquest curs seguiran el desenvolupament de projectes, com l’educació i cultura o el projecte del jardí.

“totes les aules de l’escola tindran el nom d’un ocell”

L’escola La Roureda comença el curs amb 388 alumnes. La seva directora en funcions, Roser Casanovas explica que continuaran desenvolupant projectes iniciats en cursos anteriors. També s’han realitzat diverses actuacions de manteniment.

“tenim mestres nous i espais més acollidors”

El centre escola Serra de Miralles ha començat amb 217 alumnes. La seva directora, Montse Castany destaca l’estrena de noves finestres al segon pis de l’escola.

“estem molts contents amb les noves finestres, gràcies a l’ajuntament”

L’escola Hortsavinyà, el seu director Xavi Xandrí assegura que han començat el curs amb un total de 34 alumnes i amb la consolidació de la plantilla.

“consolidarem les propostes iniciades en cursos anteriors”

Pel que fa a les escoles concertades, Vedruna ha estrenat el curs amb 394 alumnes. El seu director Àngel Vallicrosa explica que el curs s’inicia sota el lema ‘cuidar-nos per millorar el nostre món”.

“hem realitzat diverses millores en la llar d’infants”

L’Escola Brianxa comptarà aquest curs amb 381 alumnes. El seu director, Xavier Manresa explica que el projecte multidisciplinar del centre serà “voltes del mon”. També s’han fet reformes de manteniment habitual.

“hem equipat totes les aules amb pissarres interactives”

Pel que fa als instituts, Lluís Companys estrena el curs amb uns 680 alumnes entre ESO, Batxillerat i el Cicle Formatiu. El seu director, Carles Carré explica com es reparteix l’alumnat.

“esperem un curs molt normal”

A L’institut Tordària, s’ha començat el curs amb uns 190 alumnes d’ESO. La seva directora, Rosa Clar assegura que el curs s’inicia amb normalitat i amb la incorporació de nous docents.

“s’incorporen 8 docents nous”

 Els alumnes més petits, que aquest any han començat al mateix temps que la resta de cursos de l’ensenyament obligatori, ha iniciat el curs la llar d’Infants “El Niu” amb 74 alumnes des de Llar 0 fins a Llar 2.

ÚLTIMES NOTÍCIES