IniciNoticiesEsportsExcel·lent arrencada de temporada de la Penya del Bistec: campions del Gran...

Excel·lent arrencada de temporada de la Penya del Bistec: campions del Gran Premi Catalunya i la Supercopa

El conjunt torderenc va ser el millor dels 7 equips que van participar en la 15ª edició del Gran Premi de Catalunya, celebrada a les pistes de bitlles Daniel Cervera de la Sénia (Montsià)

Aquest passat cap de setmana, la Penya del Bistec ha iniciat la temporada 2024-25 de bitlles catalanes de la millor manera possible. La 15ª edició del Gran Premi de Catalunya, celebrada a les pistes de bitlles Daniel Cervera de la Sénia (Montsià), va presenciar l’aixecament dels primers títols del curs esportiu. L’equip torderenc, actual campió de Catalunya i format per Biel Poch, Jaime López, Xavier Coma, Llorenç Serra i Joaquim Caballé, es va endur els dos trofeus en joc, el Gran Premi Catalunya i la Supercopa.

Gràcies a dues grans partides, la Penya del Bistec, va superat als seus rivals després d’aconseguir un total de 748 punts (375+373), un cop sumades les dues rondes de què consta aquesta competició. En segona posició es va classificar la Selecció Femenina (742 punts), seguida de la Selecció Sub 25 (736). Quart va quedat Alls Secs Piquen (692), seguit de la Selecció Masculina (676). L’equip amfitrió, la Sénia, va ser sisè (661), i en setè lloc, la Selecció Infantil (637).

Les mateixes partides van servir per decidir quin equip s’enduia la Supercopa, que cada any enfronta al campió de Catalunya amb el campió de la Copa Generalitat. Enguany l’equip de la Penya del Bistec, campió de Catalunya, va superar al campió de Copa, Alls Secs Piquen. D’aquesta manera, revaliden el títol aconseguit l’any passat.