IniciNoticiesEducacióUns 2694 alumnes han començat aquest matí el curs escolar a Tordera

Uns 2694 alumnes han començat aquest matí el curs escolar a Tordera

El calendari escolar s’allargarà des d’avui i fins al 20 de juny.

Aquest matí s’ha iniciat el curs escolar 2024-2025  en educació infantil, primària i l’ESO.  Batxillerat i formació professional el curs començarà el 12 de setembre.

2692 alumnes comencen avui el curs escolar a Tordera. La Regidoria d’Obres i Serveis, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació, ha dut a terme tasques de manteniment habituals mitjançant la Brigada Municipal. Aquestes feines han inclòs la neteja d’àrees de joc, treballs de jardineria i la renovació de la pintura en diversos centres educatius. Així ho detalla el regidor d’educació, Pere Garcia

“hem aprofitat l’estiu per fer obres en algunes escoles”

Els alumnes més petits, que aquest any comencem al mateix temps que la resta de cursos de l’ensenyament obligatori, ha iniciat el curs la llar d’Infants El Niu amb 74 alumnes des de Llar 0 fins a Llar 2. (Edats de 0-3 anys)

L’escola Ignasi Iglesias estrena el curs amb 412 alumnes;  L’escola la Roureda, per la seva banda, comença el curs amb 388 alumnes; El centre escolar Serra de Miralles ha començat amb 217 alumnes; L’escola d’Hortsavinyà, també ha començat avui el curs, amb un total de 34 alumnes.

Pel que fa a les escoles concertades, Vedruna ha estrenat el curs amb 394 alumnes. L’escola Brianxa comptarà aquest curs amb 381 alumnes. Pel que fa als instituts, Lluís Companys estrena el curs amb uns 680 alumnes entre ESO, Batxillerat i el Cicle formatiu. L’institut Tordària, per la seva banda, tindrà uns 190 alumnes d’ESO.

D’altra banda, la Regidoria d’Educació comença el primer curs sencer on s’aplicarà la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) a Tordera. Això es fa amb la finalitat de garantir l’atenció educativa necessària per als estudiants amb necessitats educatives especials que es deriven de la seva inadaptació a l’entorn escolar en els centres d’educació secundària obligatòria. En aquesta UEC, s’oferiran activitats específiques adaptades a les seves necessitats, que combinaran la teoria i la pràctica.

El calendari escolar s’allargarà des d’avui i fins al 20 de juny. Enguany, els dies de lliure disposició de les escoles a Tordera, acordats en Consell Escolar Municipal seran els dies: 11 d’octubre, 7 de febrer, 3 i 4 de març, 2 i 12 de maig.

ÚLTIMES NOTÍCIES