IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana arriba la vuitena edició del torneig Marc Serra...

Aquest cap de setmana arriba la vuitena edició del torneig Marc Serra d’hoquei patins

Dissabte i diumenge, el torneig s’iniciarà a les 10:00h i acabarà a les 21:00h. Els clubs que participaran són el CPTordera, el CP Manlleu, el CP Malgrat, el CH Palau, el Mollet HC, el HC Ripoll, el Caldes, el Breda i el CH Mataró

Aquest cap de setmana, el pavelló Parroquial s’omplirà d’equips d’hoquei patins per acollir la vuitena edició del torneig Marc Serra. Un esdeveniment que organitza el Club Patí Tordera i que aplegarà els dos dies partits de les categories base que realitzaran un triangular, i les categories sèniors faran un partit únic. Sergio Alonso, coordinador de l’entitat torderenca, recorda l’objectiu del torneig.

“en marc serra és un jugador que ha estat 30 anys al club, ha jugat tota la vida aquí passant per totes les categories. Per nosaltres és un orgull”

Dissabte i diumenge, el torneig s’iniciarà a les 10:00h del matí i acabarà a les 21:00h del vespre. Els clubs que participaran són el mateix club amfitrió, el Manlleu, el Malgrat, el Palau, el Mollet, el Ripoll, el Caldes, el Breda i el Mataró. Alonso explica que la idea inicial era portar també equips de fora de Catalunya i internacionals. 

El dissabte es podran veure els partits de les categories més altes, infantils, juvenils, júniors, el primera catalana i l’equip d’OK Lliga Plata que jugarà a les 19:00h contra el Ripoll. I el diumenge jugaran les categories d’iniciació, prebenjamins, benjamins, alevins, un triangular juvenil i el tercera catalana. El coordinador del CPTordera, Sergio Alonso, detalla el format dels enfrontaments. 

Al final de cada dia hi haurà les entregues de premis. Durant tot el torneig Marc Serra també estarà disponible un servei de bar i menús.

ÚLTIMES NOTÍCIES