IniciNoticiesCulturaLa vintena edició del Maresmusic busca nous grups o solistes locals

La vintena edició del Maresmusic busca nous grups o solistes locals

El Teatre Clavé acollirà la final el dissabte 16 de novembre

Els grups o solistes amb edats entre els 16 i els 30 anys i que comptin, com a mínim, amb un dels components que estigui empadronat a un municipi del Maresme, tenen fins al 30 de setembre per inscriure’s en la vintena edició del Maresmusic, el concurs de música jove organitzat per les regidories de joventut de Tiana, Montgat, Cabrils, el Masnou, Tordera i Vilassar de Mar.

Un cop feta la inscripció a través de la pàgina web del concurs, tots els grups i artistes hauran d’adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de qualsevol dels municipis organitzadors, de manera presencial, per portar tota la documentació necessària.

Hi haurà dues fases durant el concurs: la selecció de cinc grups o solistes finalistes per part d’un jurat (fase classificatòria) i la valoració del jurat i la votació popular a través de la final en directe, que enguany es farà dissabte 16 de novembre al Teatre Clavé de Tordera. Aquesta tindrà un ambient de concert i vol que tots els artistes puguin gaudir del públic en directe al llarg d’una jornada musical. El regidor de Joventut, Aniol Canals, explica el funcionament de la final.

“Aquest any tindrem l’oportunitat de gaudir del Maresmusic a Tordera”

L’objectiu d’aquest certament és donar suport i promocionar als grups locals de cada municipi dotant-los de recursos i eines per a la professionalització dels seus projectes musicals. És per això que Maresmusic oferirà diferents premis que van des de la gravació d’un concert en directe fins a la contractació remunerada en un festival de música, passant per l’adquisició de material musical.

ÚLTIMES NOTÍCIES