IniciNoticiesLa xicota i el germà de l’home mort a trets a Tordera...

La xicota i el germà de l’home mort a trets a Tordera el 2022 diuen que la víctima podria haver robat droga als acusats

El ministeri fiscal i l’acusació demanen penes de presó de fins a 27 anys.

La parella sentimental i el germà de l’home mort a trets a la urbanització Sant Daniel de Tordera l’any 2022 han apuntat que la víctima podria haver robat marihuana als acusats dies abans del crim. Ho han explicat en la segona sessió del judici amb jurat que se celebra a l’Audiència de Barcelona. La dona ha relatat que un amic de la víctima va parlar-li de l’existència d’una plantació a Caldes de Malavella i va proposar-li robar-hi.

La xicota de la víctima ha assegurat que l’home treballava en una farmàcia de Caldes de Malavella, però que, a banda, “estava ficat en coses que no havia d’estar”. A preguntes de la fiscal ha relatat que “s’encarregava de moure droga procedent de cultius de marihuana i que ajudava a vendre-la”.

En aquest sentit, ha explicat que dies abans del crim, un conegut del difunt va trucar-lo i va explicar-li que des del seu domicili ubicat a Caldes de Malavella es veia una plantació de marihuana que podien robar. Tot i que la dona ha dit que no sap amb certesa si aquesta actuació va acabar-se duent a terme, sí que ha manifestat que el seu home tenia una habitació a casa tancada amb clau on hi cultivava plantes.

Per tot plegat, els quatre processats estan acusats d’un delicte d’assassinat amb propòsit de cometre un altre delicte.

El ministeri fiscal i l’acusació demanen penes de presó de fins a 27 anys. També reclamen indemnitzacions de 150.000 euros per als pares de la víctima i de 90.000 euros per al germà. A més, sol·liciten que el processat que va agredir l’amic de la víctima l’indemnitzi amb 675 euros per les lesions causades.

ÚLTIMES NOTÍCIES