IniciNoticiesRegidoriesLa Policia Local de Tordera fa un balanç positiu del dispositiu de...

La Policia Local de Tordera fa un balanç positiu del dispositiu de seguretat de la Festa Major 2024

Els cossos torderencs han fet acte de presència en patrullatge preventiu a desenes de serveis per tal de garantir la seguretat

Balanç positiu del dispositiu de seguretat de la Festa Major de Tordera 2024.

L’operatiu que es coordina en dies de Festa Major és el més important de l’any tant en nombre d’agents en els diferents torns com el desplegament a les diferents activitats i el Parc Prudenci Bertrana.

Cal destacar una vegada més, la màxima implicació del cos de la Policia Local i Protecció Civil pels bons resultats obtinguts sense haver de destacar cap incidència rellevant.
Pel que a la resta del dispositiu, els cossos torderencs han fet acte de presència en patrullatge preventiu a desenes de serveis durant aquests dies de gran afluència de persones, per tal de garantir la seguretat i el bon transcurs de les activitats, també s’ha incrementat el patrullatge d’incidències per cobrir la resta de necessitats del municipi. En feia valoració la regidora de seguretat, Nàdia Cantero.

balanç seguretat 1

Cal destacar la bona participació dels assistents a tots els actes de Festa Major, i s’agraeix la col·laboració ciutadana i l’actitud mostrada en dies en què les diferents afectacions de trànsit o les alteracions dels estacionaments per la celebració dels esdeveniments, han sigut presents en algunes zones del municipi. Segons la regidora, aquesta actitud ha permès que no s’hagin produïts incidents rellevant.

balanç seguretat 2

“no hem de destacar cap incidència rellevant”

Recordar que durant els dies de barraques s’havia establert un punt lila de referència per a la ciutadania en prevenció i sensibilització envers les violències masclistes.

ÚLTIMES NOTÍCIES