IniciNoticiesEsportsEl primer equip del Club Patí Tordera comença els entrenaments amb la...

El primer equip del Club Patí Tordera comença els entrenaments amb la plantilla tancada

El conjunt groc i vermell ha patit dues baixes sensibles, la d’en Pablo Torres, fins ara capità i màxim golejador de l’equip, i en Sergi Guerrero, porter decisiu a bola aturada. La resta de plantilla ha renovat i s’han incorporat 2 jugadors

El primer equip del Club Patí Tordera ja pensa en el curs vinent a l’OK Lliga Plata Nord. Aquesta setmana comença la pretemporada amb l’objectiu d’arribar en les millors condicions a la primera jornada de lliga el 19 d’octubre. Un any més, el tècnic Franc González serà l’encarregat de dirigir un equip que mantindrà el bloc de la temporada anterior. Tot i que amb dues baixes importants. Per un costat, el fins ara capità i màxim golejador de l’equip, Pablo Torres, deixa el Tordera per afrontar un nou repte amb el ASD Montebello Hockey, a la primera divisió italiana. Segons l’entrenador torderenc aquesta notícia suposa un daltabaix per l’equip.

franc gonzalez 1

“espero que els altres jugadors facin que aquesta baixa es noti el menys possible”

El porter Sergi Guerrero, decisiu en les accions a bola aturada, és l’altra baixa per aquesta temporada. La resta de jugadors seguiran un any més, el bloc que es mantindrà està format per en Natxo Fernández, Nico Torres, Marc Vila, Pau Muñoz, Daniel Treccagnoli, Eric Elias i David Armengol. També ha renovat el que serà el porter titular aquest curs esportiu, Quim Hugas, i l’acompanyaran els porters de la casa, Xavier Gubau i Roger Haro. La plantilla queda tancada amb 2 reforços més. El club ha fitxat al jugador francès, Clarence Kingston, procedent del USV Roller Skating, anteriorment va jugar al Nantes ARH. També torna al CPTordera el torderenc Max Martos que l’any passat va marxar a l’Arenys de Mar. Aquesta temporada la idea és que tots els jugadors facin un pas endavant, siguin forts en defensa i directes a porteria. Ho explica Franc González.

franc gonzalez 2

A més, cada setmana, el tècnic torderenc donarà la possibilitat d’estar a la convocatòria del partit a un jugador del primera catalana, com ara Oriol Llorenç, Aniol Figueres, Enric Gibert, entre d’altres.

franc gonzalez 3

El cos tècnic també ha renovat amb en Ramon Viñolas i Pablo Torres com a delegats. Aquesta setmana comencen els entrenaments i el primer equip disputarà partits amistosos contra el Ripoll a casa, contra l’Arenys de Mar a domicili i jugarà la lliga catalana contra el Taradell, Lloret i Congrés.

ÚLTIMES NOTÍCIES