IniciNoticiesEntitatsLes novetats de la Festa Major tenen bona acollida

Les novetats de la Festa Major tenen bona acollida

Entre el més destacat, els canvis d’horaris d’activitats com el Cós o canvis en la ubicació d’actes han rebut l’aprovació de la ciutadania

La festa major de Tordera 2024 ha presentat algunes novetats. Entre el més destacat, els canvis d’horaris d’activitats com el Cós o canvis en la ubicació d’actes han estat ben acollits per la ciutadania.

Algunes activitats innovadores d’aquest any són el “No badis!”, organitzat per l’Esplai el Garbell, el “Troba el tord”, a càrrec de l’Ajuntament, les votacions en línia del pubillatge i el “Cinema a la fresca”, de l’associació La Peixera, entre altres propostes.

Per altra banda, el nivell 2 del Pla ALFA, activat per la Generalitat a Tordera i el Maresme, va impedir que hi hagués focs artificials per la Festa Major d’enguany. Aquest grau d’alerta correspon a perill alt d’incendi, la qual cosa desautoritza tota mena de pirotècnia, i per tant es va substituir per un repic de campanes, tal com ja va succeir l’any passat. En aquesta edició, però, els tocs de campana es van fer de forma manual amb corda i batall gràcies al mestre campaner Gil Vilarrasa. Així mateix, en un context de sequera i pocs ruixats, l’Ajuntament ha pogut habilitar una de les poques activitats d’aigua que ha permès la situació actual: el Parc Aquàtic. El regidor de Festes, Aniol Canals, destaca la bona rebuda del públic i justifica els canvis apel·lant a la calor i la sequera.

“Hem vist que Tordera ha respost molt positivament i això ens enorgulleix”

A més, Canals agraeix la implicació de les diferents entitats i assegura que sense la seva participació no es podria celebrar la Festa Major.

Després de les celebracions, el consistori ha iniciat un procés de balanç obert a la ciutadania per valorar i recollir opinions sobre l’esdeveniment amb més participació de l’any. Des de l’enllaç que s’ha posat a disposició es podrà respondre un seguit de preguntes que permetran recollir les sensacions de la darrera Festa Major i tenir en compte les inquietuds de cara a pròximes edicions.

ÚLTIMES NOTÍCIES