IniciNoticiesEntitatsLa Comissió de Festes renova els seus integrants

La Comissió de Festes renova els seus integrants

Només continuen dues persones de l’antiga junta, que serviran de pont per a la transició

La Comissió de Festes ha renovat la gran majoria dels seus integrants des que l’antiga junta fes una passa al costat en la Festa Major de l’any passat. Només continuen dues persones de l’antiga comissió, que també tenen la funció de fer de pont per a la transició que s’està duent a terme en aquests moments. Tal com assegura la membre Teresa Ros, la nova taula, formada per una trentena de col·laboradors, és molt eclèctica i encara s’estan adaptant els uns als altres.

Renovació junta

“Hi ha gent de moltes edats i punts de vista diferents”

Segons Ros, aquesta varietat de perfils és un avantatge, ja que la diversitat d’opinions permetrà obrir mires en els diferents esdeveniments que s’organitzin. Tot i això, la torderenca té clar que la motivació és fer coses pel municipi.

Accions poble

“Es tracta de pensar en Tordera i aportar el teu granet de sorra”

L’any passat alguns membres ja es van sumar a l’antiga Comissió, però aquest any el gruix dels integrants és nou. De moment, estan apostant per un model continuista, però han introduït alguns canvis com les inscripcions en línia o els horaris d’alguns actes de Festa Major. Ara, un cop acabades les celebracions, serà el torn de descansar i pensar en les festes de Reis.  

ÚLTIMES NOTÍCIES