IniciNoticiesEsportsEl Taekwondo +Tordera està immers preparant la temporada 2024-25

El Taekwondo +Tordera està immers preparant la temporada 2024-25

L’entitat torderenca obre les portes a tothom qui vulgui formar part del club a partir dels 4 anys

La instal·lació del Taekwondo+Tordera torna a omplir-se d’alumnes per donar inici a la pretemporada. El club compta amb una cinquantena d’esportistes de diferents edats i que aquesta setmana han començat a preparar la nova temporada 2024-25 per buscar nous reptes i seguir creixent en aquest esport.

L’entitat torderenca obre les portes a tothom qui vulgui formar part del club la temporada vinent. Els interessats poden visitar el local d’entrenaments situat al C/Maresme 8, o bé, via telefònica o WhatsApp.

Ofereixen classes de taekwondo infantil des de 4 anys amb grups i horaris per edats de dilluns a dijous. També classes per a adults i joves amb grups i horaris per edats de dilluns a dijous. Els equips de competició de taekwondo olímpic entrenen per equips els divendres.

Un dels esportistes més destacats i amb més projecció que té el TKD+Tordera és l’Héctor Pavón. El jove torderenc porta des de diumenge concentrat a Andorra participant en un stage de pretemporada organitzat per l’Andorra Taekwondo, juntament amb altres esportistes de diversos clubs espanyols i europeus. Està amb l’equip del High Performance Taekwondo i amb el coach Pedro Cardona que forma part del staff tècnic del stage. Degut a que el primer any a la categoria júnior ha sigut molt complicat, des del TKD+Tordera van decidir sumar un extra amb l’ajuda d’en Pedro. L’Oscar i l’Héctor Pavón destaquen la importància de tenir-lo d’entrenador.

Pretemporada TKD

“tot el que fa amb el pedro després són coneixements que porta al club”

La idea del jove torderenc és anar creixent a la categoria júnior i que aquesta temporada pugui ser l’any que comenci a guanyar competicions contra grans rivals. A finals de setmana es desplaçarà fins a Palència per continuar amb la seva preparació de pretemporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES