IniciNoticiesPolíticaEl torderenc Francesc Santiago, nou cap de comunicació del Departament de la...

El torderenc Francesc Santiago, nou cap de comunicació del Departament de la Presidència

Entre d’altres, el torderenc haurà de coordinar la comunicació de les diferents conselleries del govern

L’organigrama del nou Departament de la Presidència de la Generalitat encapçalat per Albert Dalmau va prenent forma. El cap de l’Oficina de Comunicació serà el periodista torderenc Francesc Santiago Camps, fins ara a l’Ajuntament de Barcelona.

Amb seu a Palau de la Generalitat, el departament de la Presidència hi recau la coordinació del Govern. El torderenc es mostrava il·lusionat davant la nova etapa on haurà de coordinar la comunicació de les diferents conselleries.

Francesc Santiago 1

“estic amb molta il·lusió i ganes de començar”

Santiago també treballarà en l’elaboració de tota la informació que cada dimarts es porta a la reunió del Consell Executiu del Govern. Francesc Santiago assegura que afronta el repte amb tota humilitat i amb ganes d’aportar la seva experiència i manera de fer a la institució catalana.

Francesc Santiago 2

Francesc Santiago va començar la seva carrera a Ràdio Tordera, on va ser cap d’informatius, posteriorment a Ràdio Marina i bona part de la trajectòria professional la va passar en el procés d’expansió del diari El Punt fins a la seva arribada a Barcelona.

El 2006 va entrar a l’Ajuntament de Barcelona, al servei de premsa, on ha exercit en els governs municipals, d’Hereu, Trias i Colau, fins a ser-ne el director de Premsa. L’últim any ha estat liderant la coordinació de la Copa Amèrica de vela, que acaba de començar.

ÚLTIMES NOTÍCIES