IniciNoticiesPolíticaCalella presenta un cartell de Festa Major amb una gran similitud al...

Calella presenta un cartell de Festa Major amb una gran similitud al cartell de Tordera

Davant aquesta situació, ERC de Calella ha presentat una instància a l’Ajuntament de Calella per aclarir algunes qüestions després de veure la sorprenent semblança amb els cartells de Tordera.

L’Ajuntament de Calella va presentar la setmana passada els detalls i el cartell de la Festa Major de la Minerva 2024.

La sorpresa ha estat que el cartell calellenc presenta una notable semblança amb el cartell de Festa Major i de les activitats d’estiu de Tordera.

Els dos cartells presenten una mateixa visió d’una dona amb un gran binocle amb característiques dels respectius municipis.

A Tordera es porta utilitzant la mateixa imatge durant tot estiu en la programació d’activitats que va començar el mes de Juny i que també ha il·lustrat la festa Major.

Davant aquesta situació, ERC de Calella ha presentat una instància a l’Ajuntament de Calella per aclarir algunes qüestions sobre el cartell de la FM de la Minerva. Després de veure la sorprenent semblança amb els cartells de Tordera.

Els republicans es pregunten:

  • Quin ha estat el cost d’aquest disseny?
  • Si s’ha realitzat algun concurs o procés de selecció per triar el dissenyador/a?
  • Qui ha estat l’encarregat del disseny? Un professional local o un servei extern? 
  • O si hi ha hagut col·laboració amb altres municipis, com Tordera, que expliqui aquesta sorprenent similitud entre els cartells?

En declaracions a Ràdio Calella TV, Xavier Ponsdomènech ha lamentat “la manca de transparència d’aquest govern” i ha destacat la seva voluntat que la ciutadania tingui una informació correcta. Recalca que l’objectiu de la instància és entendre millor les decisions preses en el procés creatiu i econòmic.

ERC Calella

“volem conèixer la informació a nivell de transparència”

ERC de Calella assegura que és important que els ciutadans sàpiguen com es gestionen els recursos públics i quines decisions es prenen darrere de les nostres festes locals. Segons ha pogut saber aquesta emissora no ha estat la mateixa persona qui ha dissenyat els cartells de les dues poblacions.

ÚLTIMES NOTÍCIES