IniciNoticiesEntitatsLes ADF de l’Alt Maresme creen un portal on es poden consultar...

Les ADF de l’Alt Maresme creen un portal on es poden consultar els incendis de la zona

També s’indiquen les actuacions que s’han fet, les hectàrees cremades i la tipologia dels incendis d’aquest estiu a través de mapes interactius

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de l’Alt Maresme han creat un espai en la seva pàgina web on es pot consultar algunes dades sobre els darrers incendis a la zona.

En el portal s’indiquen les actuacions que s’han fet, les hectàrees cremades i la tipologia dels incendis d’aquest estiu a través de tot un seguit de mapes interactius. A més, també té l’opció de consultar dades dels focs originats a Catalunya.

Pel que fa a Tordera, es pot veure el foc que es va produir el 17 de juliol a la zona propera a la via de Sant Pere. Es tractava d’una zona de canyes i matolls, i la ràpida intervenció dels Bombers va permetre apagar el petit incendi sense causar danys materials ni personals. Segons el mapa, es van cremar 0,0012 hectàrees de matolls i és l’únic en què han hagut d’actuar les ADF a Tordera.

El nostre municipi és el vuitè poble en el qual més hectàrees s’han cremat a tota la comarca durant aquest estiu, per darrere de Palafolls, Alella, Tiana, Argentona, Cabrera de Mar, Pineda de Mar i Mataró. Per altra banda, d’aquests incendis, un 40% ha cremat matolls, un 30% massa forestal i 30% agrícola. Les dades s’han elaborat a partir del Pla d’Informació i Vigilància d’Incendis Forestals (PVI) de la Diputació de Barcelona.  

ÚLTIMES NOTÍCIES