IniciNoticiesEntitatsEn marxa els dos concursos de fotografia per aquesta Festa Major

En marxa els dos concursos de fotografia per aquesta Festa Major

Fotoclub Tordera és l’entitat organitzadora, que aquesta edició estableix una quota de participació de 10 euros per adult, independentment del nombre de fotografies i categories presentades

Els dos concursos fotogràfics que impulsa Fotoclub Tordera per la Festa Major ja estan en marxa des del passat dissabte. L’entitat organitzadora celebra el 13è aniversari dels certàmens dels grans (tothom qui ho desitgi) i el 3r dels petits (entre 5 i 15 anys).

El d’adults es divideix en tres temàtiques dintre del marc de Festa Major. La Categoria A, en la qual les fotografies hauran de ser preses durant els actes que no siguin el correfoc, i la Categoria B, en la qual les fotos hauran de ser exclusivament del correfoc. Finalment, la Categoria C, seran les fotografies presentades només pels socis i podran ser una barreja de les dues categories anteriors. Només es podrà guanyar en una de les temàtiques. El president de l’entitat, Xavi Llop, explica el perquè d’aquesta separació.

Fotoclub categories

“Quan ho fem tot junt sempre guanyen les fotografies de foc”

Per altra banda, Llop encoratja tothom a participar i, a més, assegura que les càmeres no tenen per què ser professionals, sinó que amb el telèfon mòbil no només es poden presentar fotografies, sinó guanyar el concurs.

Fotoclub càmeres

Pel que fa al concurs de joves, l’únic requisit és que les fotografies estiguin relacionades amb la Festa Major.

Amb relació als premis de la categoria adulta i socis seran recompenses econòmiques: 100 euros pel primer classificat i 50 pel segon i tercer, respectivament. En el cas dels petits, el primer premi serà una càmera KODAK PIXPRO AZ425 i el diploma, mentre que pel segon i tercer classificat la recompensa serà un diploma i un trofeu. Aquest any s’estableix una quota de participació de 10 euros per adult (nens gratuït), independentment del nombre de fotografies i categories presentades. Tot i això, es poden presentar un màxim de 5 fotos per categoria.

ÚLTIMES NOTÍCIES