IniciNoticiesSocietatEn marxa “Troba el tord!”, l’activitat de recerca per aquesta Festa Major

En marxa “Troba el tord!”, l’activitat de recerca per aquesta Festa Major

L’objectiu és trobar una figura d’un tord de fusta dintre dels 84 km² de superfície del municipi. El guanyador tindrà un sopar a La Tasca by Carlos.

Ja està en marxa una de les propostes insígnia de l’Ajuntament i la Comissió de Festes per aquesta Festa Major: “Troba el tord!”. L’objectiu de l’activitat és trobar una figura d’un tord de fusta dintre dels 84 km² de superfície de Tordera. Cal inscriure’s prèviament, fer grups de màxim tres persones i, en cas de trobar el Tord, notificar-ho a través de l’Instagram @aj_tordera. El regidor de Festes, Aniol Canals, subratlla que és una iniciativa que pretén impulsar la participació ciutadana.

Troba el tord

“És una activitat perquè la gent surti al carrer”

L’Ajuntament està penjant pistes a través de les xarxes socials. La primera mostra que el tord està penjat al capdamunt d’un arbre, però sense donar detalls del seu entorn. Hi haurà temps fins al final de la Festa Major o fins que algú trobi la fusta. El premi és un sopar a La Tasca by Carlos de Tordera (mínim un adult). El tord i l’escut han estat fets a mà pel membre de la Comissió de Festes, Toni Ortega. El consistori ha volgut agrair-li públicament “la seva col·laboració altruista i desinteressada” en benefici del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES