IniciNoticiesTecnologiaRàdio Tordera prepara una programació especial amb retransmissions per la Festa Major

Ràdio Tordera prepara una programació especial amb retransmissions per la Festa Major

Aquest any, l’emissora local transmetrà en directe per la 107.1 FM i per YouTube gairebé una desena d’activitats

Un any més, Ràdio Tordera prepara una programació especial per retransmetre en directe els actes principals de la Festa Major. Una cobertura a través de retransmissions en directe que es podran escoltar per la 107.1 FM, xarxes socials i YouTube. El director de l’emissora, Albert Sabater, destaca que les activitats es podran seguir en viu i també es compartiran en petits fragments a través de les xarxes socials.

Retransmissions FM Albert

“Hi ha dos tipus de retransmissió: la clàssica i les de curta durada via xarxes socials”

El primer acte en el qual Ràdio Tordera estarà present serà avui a les 19:00h amb la conferència del Cercle d’Història a l’Antic Hospital de Pobres a càrrec de la historiadora Montse Sala Vila amb la ponència “Dones benestants de Tordera a les primeries del segle XX: emprenedores, propietàries i benefactores”.

El dijous 22, l’emissora retransmetrà per YouTube dos esdeveniments: a les 20:00h l’exhibició de Twirling i a les 22:30h les havaneres amb el Peix Fregit

Pel divendres, a les 21:00h es farà el Pregó de festes a càrrec de la dramaturga torderenca Clàudia Puig. El divendres 23 Ràdio Tordera també retransmetrà el concert de tarda amb Montgrins a les 17:30h i el repic de campanes amb el mestre campaner Gil Vilarrasa a les 22:30h. Finalment, la cobertura de l’emissora durant la Festa Major acabarà amb el concert de tarda amb Costa Brava a les 17:30h i el partit amistós de futbol entre el Club Futbol Tordera i el Club Esportiu Cabrils a les 18:00h, amb l’al·licient del retorn de l’exentrenador del primer equip Sebas Marteles.

Durant aquests dies, també hi haurà un seguiment especial per part dels Serveis Informatius de Ràdio Tordera. Per rebre una notificació de l’inici de les retransmissions, poden subscriure’s al canal de YouTube d’aquesta casa i seguir les seves xarxes socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES