IniciNoticiesSocietatDemà comença el primer cap de setmana de Festa Major amb esport...

Demà comença el primer cap de setmana de Festa Major amb esport i actes populars

Dissabte i diumenge Tordera encetarà les celebracions amb les activitats esportives com a eix vertebrador

Tordera posarà demà fil a l’agulla a la Festa Major d’enguany i ho farà amb un cap de setmana farcit d’esport i actes populars. Des de primera hora del matí fins a última de la tarda el poble podrà gaudir d’un dissabte i un diumenge carregat d’actes tradicionals i algunes novetats.

Demà, de 8:00h a 20:00h, se celebrarà al Pavelló dels Països Catalans el torneig de bàsquet 3×3 organitzat pel CEEB Tordera. Hi haurà premis per a totes les categories de base i recompenses econòmiques per a les categories sènior. A les 11:00h, serà el torn de la XVI Passejada de Motos Clàssiques, que anirà a càrrec del Motoclub Tordera 7 i ½. Se sortirà des del pàrquing de darrere l’església i les inscripcions seran a partir de les 10:00h. Per tancar el dia, a les 18:00h es disputarà el Torneig de bitlles infantil al Parc de la Sardana. Les inscripcions són limitades i continuen obertes. S’ha d’enviar un correu a info@lapenyadelbistec.com o fins a 30 minuts abans del començament del torneig, si encara queden places disponibles. Estarà dividit en 4 categories, amb premi pel primer classificat de cada categoria:

  • Categoria benjamí-aleví federats (nascuts del 2016 al 2012)
  • Categoria benjamí-aleví no federats (nascuts del 2016-2012)
  • Categoria infantil-cadet federats (nascuts del 2011 al 2007)
  • Categoria infantil-cadet no federats (nascuts del 2011 al 2007)

Amb l’inici dels actes, dissabte també es dona el tret de sortida al 13è concurs fotogràfic de Festa Major i al 3r concurs infantil del Fotoclub Tordera, que durarà fins al 26 d’agost.

Diumenge s’arrencarà a les 11:00h amb una Cercavila de la Colla Infantil de Diables. Enguany es farà conjuntament amb les residències Vitalia i Can Comte. El recorregut començarà al carrer Amadeu Vives i acabarà a les 12:00h a Can Comte. A les 18:00h, hi haurà la Cursa Popular de Bicicletes al Camí Ral a càrrec de BTT&Road Tordera. Les inscripcions, que seran gratuïtes, s’hauran de fer a les 16:30h. L’inici de la cursa serà a l’alçada de la residència l’Albert. Hi haurà diferents categories:

  • Fins a 4 anys, de 5 a 6, de 7 a 8 i de 9 a 11 faran 1 volta al circuit curt.
  • De 12 a 15 faran 3 voltes al circuit llarg.
  • De 16 a 49 i la categoria nova de més de 49 anys completaran 10 voltes al circuit.
  • E-bikes per a totes les edats (bicicletes elèctriques): sempre que hi hagi més de 10 participants, si no hauran de córrer darrere de la categoria de 16 a 49.

Per tancar el cap de setmana, a les 22:00h, l’associació La Peixera organitza un Cinema a la fresca a la plaça de l’Ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES