IniciNoticiesSocietatL’aplec de Roca-Rossa se celebra demà amb el retorn dels actes a...

L’aplec de Roca-Rossa se celebra demà amb el retorn dels actes a l’interior del monestir com a novetat

De les 10:00h fins a les 14:00h es faran celebracions, concerts i cants i, finalment, s’acabarà amb un aperitiu per a tots els assistents

Ja està tot a punt per celebrar-se l’aplec de Roca-Rossa demà 15 d’agost en honor a la Mare de Déu de Roca Rossa. La principal novetat d’aquest any és que l’interior del monestir tornarà a estar disponible per celebrar els actes, després de quatre anys d’interrupció per culpa de la pandèmia i diverses reformes. La tresorera del Cercle d’Història i actual directora de l’Arxiu Històric, Mercè Torrelles, destacava que això permetrà escoltar millor la música dels recitals i celebracions.

Roca rossa sonoritat

“El tema musicat és ideal a l’interior del monestir”

El programa de l’aplec és variat i començarà a les 10:00h amb l’ofrena floral a la Mare de Déu de Roca-Rossa, situada davant l’altar. A les 11:00h, serà el torn de la benvinguda i el recital musicat de poemes dedicats també a la Mare de Déu de Roca-Rossa i l’entorn de natura, tot a càrrec del Cercle d’Història. Una hora més tard es donarà el tret de sortida a un concert de violí. Torrelles en dona més detalls.

Roca rossa concert

“Ho gaudirem molt perquè el lloc és immillorable i la sonoritat, perfecte”

Al migdia, a les 13:00h, es farà la tradicional missa presidida pel rector de la Parròquia de Sant Esteve, el Mn. Salvador Juanola. També hi haurà cant dels goigs per part de la Coral Parroquial, la qual acompanyarà la celebració litúrgica. Finalment, per acabar, a les 14:00h aperitiu per a tots els assistents a l’exterior del monestir.

ÚLTIMES NOTÍCIES