IniciNoticiesEsportsTanquen amb èxit els diferents tornejos celebrats el passat cap de setmana...

Tanquen amb èxit els diferents tornejos celebrats el passat cap de setmana a Tordera

Divendres es va posar el punt i final a 5 dies de Bitlles a la Fresca i dissabte Futmas Tournaments va celebrar la primera edició del torneig de F7 al municipal d’esports i la pista de Sant Andreu va acollir el Torneig anual Antonio Sanchez organitzat per l’Athletic Club Tordera

Cap de setmana intens i de moltes activitats esportives al nostre municipi. El passat divendres es va posar punt final a 20a edició del torneig de Bitlles a la Fresca. 259 participants han format part de l’edició d’enguany, on el Parc de la Sardana va acollir partides de 40 equips, un rècord respecte a els anys anteriors. Amb un èxit total de participació i resultats, la resposta de la gent de Tordera, un any més, va ser molt completa durant els 5 dies que va durar l’activitat organitzada per La Penya del Bistec.

A la categoria d’equips Federats, La Penya del Bistec A es van emportar el campionat, amb 1831 punts, per davant de Torracullons 1663. Els Caradures van finalitzar tercers amb 1644 punts.

En categoria No Federats, l’equip 4×4 va guanyar aquesta edició en aconseguir 1632 punts. Van completar el podi, Esbuskeskerra segons amb 1582 punts i Tocs de Bitlles tercers amb 1519 punts.

A la categoria de jugadors Federats va quedar en primera posició Abell Caballé de Floristerus amb 77,33 punts de mitjana. Pel que fa als jugadors No Federats va guanyar Manel Garcia de l’equip 4×4 amb 71 punts de mitjana. També es van entregar premis als primers classificats de les categories infantils. En Samir Aharchaou i en Martí Serra, els 2 de l’equip dels Imparables, van guanyar les categories individuals 2012-2016 i individual 2008-2011, respectivament.

Durant el dissabte es van disputar dos tornejos. En primer lloc, Futmas Tournaments va celebrar la primera edició del torneig de futbol 7 al camp municipal d’esports i la segona activitat organitzada fora de Mas Mora. 12 equips d’adults van omplir la graella de partits tot el dia fins a arribar a la fase final on “Gipsy Vikings” va aixecar el trofeu de campions al superar per 3 a 1 a la final a “Discípulos de Amunike”. Els guanyadors van rebre 1000 euros de premi i els segons tindran com a premi la participació gratuïta per a la següent edició. Dani Liñares, jugador de “Gipsy Vikings”, valorava el torneig.

final futmas

“ha sigut tot perfecte i l’any que ve tornaré”

L’organització després del torneig també es mostrava molt contenta del dia intens i de molt futbol que es va viure i agraïa als voluntaris i col·laboradors per la feina feta. Ràdio Tordera va retransmetre les finals i es poden recuperar al Youtube de l’emissora.

Durant el passat cap de setmana la pista poliesportiva coberta de Sant Andreu va acollir la sisena edició del torneig Antonio Sánchez de futbol sala organitzat per l’Athletic Club Tordera. L’equip “Organic Club” es va imposar a “Atlas Futsal” a la final disputada el dissabte per 4 a 6, i d’aquesta manera “Organic Club” va revalidar el títol de campió del torneig, ja que l’any passat també va guanyar la final.

El primer classificat va aconseguir un premi econòmic de 600€ i el segon classificat de 200€. El memorial, ja consolidat en aquestes dates d’estiu, té l’objectiu de recordar la figura de l’Antonio Sánchez, una persona vinculada a l’Athletic Club Tordera i que ja fa uns anys ens va deixar per malaltia.

ÚLTIMES NOTÍCIES