IniciNoticiesCulturaPresentat el cartell de barraques de la Festa Major 2024

Presentat el cartell de barraques de la Festa Major 2024

Figa Flawas serà el principal atractiu dels concerts d’enguany, que duraran des del 23 fins al 25 d’agost i se celebraran al Parc Prudenci Bertrana

L’Ajuntament va presentar el passat divendres la programació de Festa Major. Com cada any, un dels elements que més expectatives ha generat és el cartell de barraques, que enguany ha reduït un dia de concerts. Les dates seleccionades han estat finalment el 23, 24 i 25 d’agost, i en cadascun d’aquests dies, el Parc Prudenci Bertrana acollirà de les 22:00h a 5:00h diversos grups de música que buscaran amenitzar les nits.

El divendres 23 actuaran Les que Faltaband, Figa Flawas i DJ Sendo. El regidor de Festes, Aniol Canals, ja anuncia que serà un dels plats forts d’aquesta edició.

canals barraques

“Creiem que serà un dia d’èxit. Tothom té ganes de veure Figa Flawas, ho estan petant”

Per Sant Bartomeu hi haurà Wasa Corporation, la presentació jove del pubillatge, Dilema i La Cassette DJ’S, que ja van participar el juliol en el Festival Internacional “Nostalgia Lovers” de Casablanca (el Marroc). El darrer dia el tancaran Reggae per Xics, La Nit del Canet, Buhos i Anna Gisbert DJ. El consistori també recorda que els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats i autoritzats per una persona adulta responsable. A més, durant les nits de barraques hi haurà un servei d’atenció i prevenció d’usos de drogues anomenat Espai Rula i el Punt Lila, un espai d’assessorament sobre violències masclistes i LGTBIfòbiques.

ÚLTIMES NOTÍCIES