IniciNoticiesCulturaLa final del Maresmusic se celebrarà per primera vegada a Tordera

La final del Maresmusic se celebrarà per primera vegada a Tordera

Es tracta d’un festival de música jove organitzat pels Ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Vilassar de Mar i Tordera que enguany arriba a la seva 20a edició. El Teatre Clavé ha estat la seu escollida per la gran cita

La final del Maresmusic se celebrarà per primera vegada a Tordera. El festival de música jove, que és organitzat pels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Vilassar de Mar i Tordera, arriba enguany a la seva 20a edició i el Teatre Clavé albergarà el pròxim 16 de novembre la gran final. Aquesta tindrà un ambient de concert i vol que tots els artistes puguin gaudir del públic en directe al llarg d’una jornada musical. El regidor de Joventut, Aniol Canals, explica el funcionament de la final.

Aniol Maresmusic

“Aquest any tindrem l’oportunitat de gaudir del Maresmusic a Tordera”

En el concurs hi podran participar aquells grups o solistes amb edats entre els 16 i els 30 anys, entre els quals almenys un dels components estigui empadronat a un dels municipis organitzadors o algun municipi del Maresme. Des de l’organització també asseguren que s’admetrà que alguna persona  sigui menor o major de les edats indicades, sempre que la majoria dels components del grup estiguin dins d’una de les categories. En tot cas, l’edat mínima és de 14 anys i la màxima, de 35 anys. La inscripció al concurs estarà oberta fins al 30 de setembre i es podrà fer al web www.maresmusic.cat.

Un cop feta la inscripció tots els grups i artistes hauran d’adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de qualsevol dels municipis organitzadors, de manera presencial, per portar la documentació que s’indiqui a la inscripció.

En declaracions a Ràdio Tordera, Canals recordava alguns dels premis que rebran els guanyadors de la 20a edició del Maresmusic.

Aniol Premis

Des del consistori s’assegura que l’objectiu és “millorar la formació musical de les persones que hi participen en el concurs” i “donar suport a la creació musical local i de la comarca”, entre altres. De moment, Oriol Llinàs (Llini) i Mael Dupré (Dilema), que l’any passat van arribar a estar entre els 12 i 5 finalistes respectivament, ja han confirmat la seva presència en aquesta edició.

ÚLTIMES NOTÍCIES