IniciNoticiesEsportsAquest dissabte Ràdio Tordera retransmetrà en directe la fase final del torneig...

Aquest dissabte Ràdio Tordera retransmetrà en directe la fase final del torneig de F7 organitzat per Futmas Tournaments

A través del canal de Youtube es podrà seguir la semifinal a partir de les 18:30, la final plata començarà a les 19:30h i la final or es jugarà a les 20:15h

Futmas Tournaments ja ho té tot a punt, juntament amb el CF Tordera, per celebrar el primer torneig de futbol 7. Es disputarà aquest dissabte 10 d’agost al camp municipal d’esports de Tordera. Hi participaran 12 equips en 3 grups on jugaran en format de lligueta. Un cop acabada aquesta primera fase del torneig, els 2 primers de cada grup i el millor tercer de tots els grups passaran a la fase final, on es sumarà el guanyador d’un partit Play Off que es disputarà entre els altres 2 tercers. La fase final estarà formada per quarts, semifinal final plata i final or.

El president de Futmas, Alejandro Ortega, desvetlla com funcionarà l’última part del torneig i quins seran els premis pels guanyadors.

Alejandro Futmas

“Els guanyadors rebran 1000 euros i els segons tindran com a premi la participació gratuïta per a la següent edició”

Els equips son de la categoria A+ (jugadors de més de 16 anys o nascuts l’any 2008). Durant tot el dia hi haurà servei de bar, fruita pels jugadors i la piscina municipal disponible per a tots els participants pagant l’entrada corresponent. 

Destacar que aquest any, Futmas està omplint l’agenda estiuenca amb activitats a Tordera, majoritàriament tornejos, però Sandra Ortega, membre de l’organització, apuntava que l’objectiu és planificar activitats diverses tot l’any.

Sandra Futmas

“estem buscant nous horitzons, altres esports i dates”

Ràdio Tordera retransmetrà en directe la fase final del torneig des del camp municipal d’esports pel canal de Youtube de l’emissora. La semifinal serà de 18:30-19:10h, la final plata començarà a les 19:30h i la final or es jugarà a les 20:15h.

ÚLTIMES NOTÍCIES